31-05-05

2. Good guys, bad guys (door Sofie)

Pff, wat een zware dag vandaag! Het was vandaag de tweede dag op men nieuwe werk. (Sofie is aan de slag bij een vertaalbureau. Ze maakt engelstalige vertalingen van hongaarse boeken, nvdr.) Echt druk was het nochtans niet, want ik zit nog in men introductieperiode. Maar ik heb al meteen last met één van men collega's! Je zal altijd zien. Dat is weer typisch iets voor mij.

Martin is zijn naam, en hij zit aan het bureau recht tegenover me. Normaal leg ik vlot contacten met mensen en ben ik heel tolerant. Echt waar! Het feit dat ik met men overige drie collega's goed kan opschiten is het bewijs! Maar Martin heeft me op twee dagen tijd alle problemen uit zijn leven liggen opsommen. Ik weet niet precies waarom, maar ik vind dat nogal opdringerig. Ik denk dat hij me trouwens wel ziet zitten, want ik voel zijn ogen steeds op me! Verschrikkelijk! Ik heb nochtans al subtiel proberen duidelijk maken dat ik een relatie heb... Maar het schijnt niet veel baat te hebben.

Ach ja, misschien maak ik me allemaal wat teveel zorgen. Eigenlijk mag ik niet klagen want ik heb geluk dat ik meteen een job gevonden heb hier. En dan nog wel de job die ik altijd heb willen doen. Al zou een plekje bij de VN hier me ook wel aanspreken natuurlijk!Nee, het is echt vreemd. Twee weken geleden had ik nog slaande ruzie met Neil over dit dwaze plan van hem en Sam. En zie me hier nu zitten!Ik zal nu maar eens naar beneden gaan en nog wat helpen met schilderen in het café. De jongens beginnen behoorlijk gestresseerd te raken nu de opening dichterbij komt. En ze zijn sowieso al niet van de handigste...

14:31 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.