01-06-05

3: Sex, beer and footballgames (door Sam)

Nog twee dagen en het is zover! Eindelijk men eigen café! Men eigen baas zijn... Heerlijk. Ik kijk er echt naar uit.

Sofie had vandaag vroeger gedaan met werken en nu is zij samen met Neil het laatste schilderwerk aan het doen. Tenminste, ik hoop dat ze aan het schilderen zijn, want als je die twee even alleen laat... Zucht... Ach ja, er zijn andere dingen in het leven dan sex... Hoewel.

Men printertje draait hier ondertussen op volle toeren. Ik ga dadelijk wat flyers verspreiden in de stad en de metro. Dat is wel nodig want ik denk dat we absoluut klanten uit andere buurten moeten lokken. Hier op de rand van Harlem wonen vooral hispanics, en volgens mij zijn die niet zo gek op belgisch bier en belgische specialiteiten. Onze bovenbuur, meneer Sturalsky heeft alvast beloofd enkele glazen te komen drinken bij ons. Woohoo, onze eerste klant is al gegarandeerd!

Sturalsky is trouwens diegene die op het idee kwam een televisietoestel in het café te zetten, waarop we naar de Champions League kunnen kijken. Volgens hem is daar behoorlijk wat belanstelling voor. Eerlijk gezegd ben ik daar erg blij om, want ik vreesde hier voor de rest van men leven niets anders te zien dan rugby en baseball. Maar goed, men flyers zijn klaar! Ik ben ermee weg!

15:24 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.