04-06-05

8: Ups and downs (door Neil)

Wow, deze eerste dag van ons café is er één om niet snel te vergeten! Er was behoorlijk veel volk, dus eigenlijk hebben we alle reden om blij te zijn. Toch voel ik me eigenlijk nogal triest.

Meneer Sturalsky is deze avond, zoals beloofd, een glas komen drinken. Maar hij had niet zo'n goed nieuws. Zijn ex-vrouw, met wie hij drie maanden terug samen was, is gisterennacht overleden. Een hartstilstand zeggen de dokters. Meneer Sturalsky was deze morgen naar haar toe gegaan en heeft haar dood op de keukenvloer gevonden.

Zoiets moet echt verschrikkelijk zijn. Ik mag er niet aan denken Sofie ooit zo te vinden. Nee, ik voel me echt slecht als ik aan zulke zaken denk. Ik leef enorm met meneer Sturalsky mee. Sam heeft hem voorgesteld ’s avonds bij ons te komen eten de eerste weken. Dan hoeft hij niet zo alleen te zijn. Het is toch vreemd hoor. Deze dag zou zo mooi moeten zijn geweest, en dat was hij tot op zekere hoogte wel, maar toch… Ik ben doodmoe van al het zware werk en toch denk ik dat ik vandaag maar moeilijk zal slapen.

00:43 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.