05-06-05

10: Molly, where art thou? (door Sofie)

Ik heb net met Molly getelefoneerd! Goh, het was een serieuze babbel, dus ik denk dat we al meteen een stevige telefoonrekening zullen hebben. We hebben nog wel contact via internet, maar het is toch leuk elkaar eens te horen. En zoals gewoonlijk waren we weer als twee gekken tegen elkaar bezig!

Na de zomervakantie komt ze waarschijnlijk eens een weekje naar hier. Daar kijk ik echt naar uit, want ik mis haar met de dag meer! Ik heb hier nu wel alles om gelukkig te zijn. Neil is hier, ik heb een goeie job, en ik heb hier ook al heel wat leuke mensen ontmoet. Maar toch, je beste vriendin moeten achterlaten is niet zo simpel. Ze zegt dat ze eerst haar studies wil afmaken en dat ze daarna we zal zien wat ze met haar leven aanvangt. Eerlijk gezegd denk ik niet dat dat de volledige waarheid is. Ze praatte nogal veel over een zekere Kristof. Dus ik vermoed dat die de ware reden is dat ze in België gebleven is. Misschien kan die na de zomer al meteen meekomen naar hier! Alhoewel, ik heb altijd het vermoeden gehad dat Sam wel iets zag in Molly. Dan is het misschien niet zo leuk voor hem als die Kristof hier mee naartoe komt.

Maar waar ben ik eigenlijk al weer allemaal over bezig? Stop met zover vooruit te denken Sofie! Carpe Diem! Ik zal meteen de daad eens bij het woord voegen zie. Het is vandaag toch wat rustiger in het café, dus zal ik eens een wandelingetje gaan maken in de stad. Ik zou eens in Chinatown willen gaan kijken. Misschien kan ik daar wel enkele leuke kleren en spulletjes vinden…

15:20 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.