07-06-05

12: A dog's life (door Sam)

We hebben er een nieuwe telg bij in ons café! Nee, Sofie is niet zwanger. We hebben nu een huisdier. Een hond. Hij komt van de overleden vrouw van meneer Sturalsky. Die had dus blijkbaar een hond. De rest van de familie van die vrouw kon of wou er niet voor zorgen. Ook voor meneer Sturalsky zou het nogal moeilijk zijn steeds met de hond te moeten gaan wandelen, aangezien die niet meer zo goed te been is. En, aangezien ik en Neil enorme dierenliefhebbers zijn, hebben we besloten dat wij de hond zullen houden. Oh ja, zijn naam is Max. Maar dat zal meestal Maxke worden, want eigenlijk is het niet zo’n groot beest hoor. Het is een franse bulldog. Waarschijnlijk net niet assertief genoeg om een goede waakhond te worden, maar ja. Voor mij is het gezelschap dat je van zo’n dier krijgt belangrijker.

Nu moet ik met Neil nog een beurtrol uitwerken om Maxke uit te laten. Aan Sofie kunnen we dat moeilijk vragen, want die moet ’s morgens al vroeg de deur uit naar haar werk. Voor het overige zie ik eigenlijk geen problemen. Maxke lijkt zich hier al goed thuis te voelen en zodadelijk krijgt hij ook zijn spulletjes.

Neil is die samen met meneer Sturalsky gaan ophalen. Oh, daar heb je hem net. Dan zal ik maar eens een leuk plekje gaan uitkiezen om de mand van Maxke te installeren.

19:44 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.