13-06-05

18: Forgone conclusions (door Sofie)

Het is nu definitief. Ik vertrek in september voor drie maanden naar Hongarije. Vandaag heb ik men contract getekend. Ik ben blij dat ik de stap gezet heb, maar het was zeker niet makkelijk. Toch heb ik het gevoel dat ik een carrièrekans als deze niet kan laten liggen. Want als ik terug ben van Hongarije ben ik helemaal zeker van een goedbetaalde job, en dat is in een stad als New York toch niet onbelangrijk.

Gisteren had ik ook nog even met Molly gebeld. Ik wou weten hoe zij over de situatie dacht. Zij denkt ook dat het de beste keuze is om op stage te gaan. Tenslotte zijn drie maanden zonder je vriend nu ook weer niet onoverkomelijk.

Waar ik me wel aan erger is dat ik drie maanden met Martin op men dak zal zitten in Hongarije. Op het werk kan ik hem nog maar net aan, omdat ik weet dat ik hem 's avonds gelukkig niet meer hoef te zien. Maar ginds zal dat wel anders worden. Daar logeren we met heel onze ploeg in hetzelfde hotel... Pff, ik zie het al voor me, hoe hij om de vijf minuten aan men deur staat! Brr, zo'n eng figuur! Kate zei echter wel dat Martin zijn contract nog niet had ondertekend. Er is dus nog hoop. Wie weet gaat hij helemaal niet mee. Laten we het hopen...

23:14 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.