14-06-05

19: Empty spaces (door Neil)

Wat een trieste dag vandaag! Er is niemand, maar dan ook echt niemand in het café geweest vandaag! En daar sta je dan, de hele tijd achter de toog.

Nu ja, ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om op internet eens wat nieuws te lezen over het thuisfront. Echt veel is er daar ondertussen blijkbaar nog niet veranderd. Maar het is toch wel eens leuk te lezen hoe het daar gaat. We zijn trouwens van plan om tijdens de zomermaanden, of misschien net erna enkele van onze kenissen uit België naar hier te laten komen. Dat zou nog eens leuk zijn! Met zijn allen op stap.

Eigenlijk mis ik toch wel vele zaken thuis. Maar goed, we zien hier nog niet zo lang, en we moeten ons leven hier natuurlijk nog helemaal opbouwen. Onze vriendenkring is hier voorlopig nog vrij beperkt. Meneer Sturalsky, Tom en Mary Jane. Dat is het zowat. Sofie heeft dan ook nog wel haar collega's waar ze goed mee kan opschieten.

Maar goed, ik had er eerder dus al over dat het zo stil was vandaag in het café. Ik begin zo te denken dat we onze snacks wat meer moeten uitbreiden. Want ik heb zo het gevoel dat de New Yorkers eerder buitenkomen om iets te gaan eten dan om een glas te gaan drinken. Ja, ik moet toegeven dat ons marktonderzoek dat aan dit avontuur vooraf is gegaan nogal... euh... nihil was. Op zulke momenten voel ik me toch echt wel een 'kieken zonder kop'. Zomaar thuis alles achterlaten en in New York een café beginnen, terwijl je niet eens weet of dat daar gaat werken... Maar goed, we zijn creatief, dus we vinden er wel wat op.

23:00 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.