15-06-05

20: Another chance (door Sam)

Yes, ik zie het weer helemaal zitten. Vandaag heb ik een telefoontje gekregen van Mary Jane. Ze vroeg of ik deze week met haar wou gaan lunchen.

Dit keer ben ik zo slim geweest Neil te vragen of hij voor me kan inspringen in de bar. Dus, morgenavond is het zover! Een date met MJ! Ik begin er al behoorlijk zenuwachtig voor te worden. Ik heb er eigenlijk geen idee van waar we iets gaan eten. Ik ken de stad nog helemaal niet zo goed... Dat makt misschien wel een domme indruk. Het is misschien beter om al eens een leuk plekje uit te zoeken...

Man man, ik hoop maar dat ik het deze keer niet verknal. Maar goed, ze heeft me wel gebeld, dat wil toch al iets zeggen. Of misschien denk ik dat enkel maar, en wil ze gewoon vrienden zijn... Ik word er echt gek van!

Ik zal het deze avond maar van me proberen af te zetten. Meneer Sturalsky ging voor ons allemaal een lekker potje koken! Ik moet zeggen dat hij het overlijden van zijn (ex-)vrouw redelijk goed verwerkt. Het kan natuurlijk zijn dat het grote verdriet nog moet komen. Dat het nog niet helemaal doordringt nu. Het is in elk geval belangrijk dat hij bezig blijft en onder de mensen komt denk ik. Ah ja, ik kan natuurlijk aan hem eens vragen of hij een leuk restaurantje weet!

22:26 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.