17-06-05

22: Against all odds (door Sam)

Gisteren was het de grote dag.

Ik was Mary Jane bij haar thuis gaan oppikken. De sfeer zat er meteen goed in. Eerst een lekker aperitiefje bij haar thuis, wat gezellig praten enzo. Je kent dat wel. Toen zijn we met de taxi naar het restaurent gegaan. Deze keer had ik gelukkig wel geld bij voor de taxi. De tip van meneer Sturalsky om met MJ naar het River Café bij de East River te gaan was zeker de moeite! Een erg mooie en leuke plek! Het eten was ook fantastisch. Ja, de avond kon niet meer stuk. Ik weet niet hoe het komt, maar het klikt ook echt tussen MJ en mij. Het is heel leuk met haar te praten.

Na het eten besloten we nog even de stad in te trekken om een glas te gaan drinken. De sfeer werd er eigenlijk alleen maar nog beter op. Mary Jane had me al voorgesteld om na ons laatste glas mee naar haar thuis te gaan. Eindelijk is het dan zover, dacht ik bij mezelf! Sam the Man rules the plan!

En toen gebeurde het ondenkbare. Als een dondeslag bij heldere hemel.

Ik werd ziek. Ziek. Gewoonweg ziek. Hoe is het in godsnaam mogelijk? Ik weet het niet. Volgens mij zijn er boze krachten mee gemoeid.

MJ heeft me dan maar met een taxi naar huis gebracht. De dokter is net weg en zei dat het een plotse griepaanval was. Kan je dat nu geloven? Dit is echt niet meer normaal. Gelukkig heeft MJ al gebeld om te vragen hoe het met me gaat. Dat wil toch wel zeggen dat ze om me geeft. Wie weet lukt het dan ooit toch wel eens?

12:25 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.