18-06-05

23: Daniel (door Sofie)

Ik begin stilaan het gevoel te krijgen dat New York vol stalkers loopt! Na de perikelen die ik al heb moeten doorstaan met Martin was het gisteren weer prijs. Dit keer was het op de metro.

Toen ik na het shoppen de metro naar huis wou nemen kwam er een man bij me zitten. Het was opvallend rustig op de metro, en dus zat ik nogal apart met die man. Hij begon al onmiddellijk met goedkope versiertruks. Wat ruik je lekker, wat zie je er goed uit, ... Je kent dat wel. Nu had ik bij het shoppen een leuk boek gekocht dat ik op de metro al eens wou inkijken. Ik probeerde dus een verder gesprek met de man af te houden, maar daar had die het blijkbaar niet op begrepen. Hij begon maar te vertellen over zichzelf. Heel boeiend allemaal hoor... Zijn naam was Daniel, hij woonde in de Bronx, werkte in een pizzazaak... Gelukkig vertelde hij toen dat hij getrouwd was en een dochtertje had. Dat stelde me toch wel wat gerust.

Toen ik aan mijn halte aankwam stapte hij mee uit. Toen kreeg ik het toch wel even benauwd. Aangezien hij zei dat hij in de Bronx woonde, en dat is nog minstens zeven haltes verder dan de mijne. Gelukkig komt Neil me vaak afhalen aan het metrostation. Dat was ook gisteren het geval. Dat had Daniel blijkbaar niet verwacht. Hij schudde Neil snel en onwennig de hand en maakte toen gauw dat hij weg was.

Er lopen echt vreemde figuren rond in deze stad, als je het mij vraagt!

22:14 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.