19-06-05

24: Dogfight (door Neil)

Wat een heuglijk moment vandaag! Onze eerste ruzie in deze stad is een feit.

Deze morgen was ik met Maxke gaan wandelen. Die had daar blijkbaar veel zin in, want de hele wandeling lang was hij erg speels en druk. Nu heb ik daar helemaal geen problemen mee. Dat beestje moet zich ook al eens kunnen uitleven hé. Maar toen ik met Maxke in het park aankwam ging het mis. Hij heeft een andere hond aangevallen! En het was nogal serieus ook! Die andere hond heeft er een lelijke wonde aan zijn poot aan overgehouden. En dat is niet alles. Ik heb er een verstuikte kaak en een blauw oog aan over gehouden. Het baasje van die andere hond kon niet echt lachen met de uitspatting van Maxke en heeft zijn woede op mij afgereageerd...

Ik kon eigenlijk niet veel doen. Ik ben sowieso al geen vechter, en alles ging zo snel! Dat was enorm hard schrikken! Gelukkig is die man snel weggegaan en is hij niet blijven slaan ofzo. Ook aan Maxke heeft hij niks gedaan. Maar goed, ik heb het wel geweten!

In de toekomst moeten we er toch voor zorgen dat Maxke zich wat in toom houdt, want dit soort voorvallen wil ik niet meer meemaken!

20:44 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.