21-06-05

26: Roommates (door Sam)

Het staat nu helemaal vast dat Molly naar New York komt. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik me daarbij moet voelen. Ze heeft altijd al een speciale indruk op me nagelaten. Vanaf het eerste moment dat ik haar zag was ik verliefd op haar. Maar nu is het anders. Nu is Mary Jane er. OK, ik ben niet met MJ samen, en ik heb wel nooit iets gehad met Molly, maar toch...

Het ziet er trouwens naar uit ze een tijdje op mijn kamer zal logeren. Tot ze een vast plekje gevonden heeft hier. Al kan dat wel even duren, want de huurprijzen zijn hier enorm! Maar dat wordt toch niet eenvoudig hoor. Molly bij mij op de kamer... Een meisje waar ik altijd al een oogje op gehad heb... Ik vind eigenlijk dat ik dat niet kan maken. Wat zou MJ daar trouwens van denken? Dan wil die me misschien helemaal niet meer.

Terwijl ik dit zit op te schrijven schiet me plots een idee te binnen. Als Molly nu eens bij meneer Sturalsky gaat logeren! Ja, dat lijkt me nog niet zo'n slecht idee. Sturalsky kan toch wel wat gezelschap gebruiken én zijn kamer is een stuk groter dan de mijne. Ik denk dat ik mijn plan meteen eens aan Sofie ga voorleggen!

22:12 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.