22-06-05

27: A new hope (door Neil)

Sofie heeft het behoorlijk lastig vandaag. Ze loopt op de tippen van haar tenen. Dat komt ongetwijfeld omdat ze zenuwachtig is voor Molly, die morgen naar hier komt. Ik begrijp wel dat Sofie zich daar druk om maakt. Het is tenslotte haar beste vriendin, en die vriendin is zich serieus in nesten aan het werken volgens mij. Ze had altijd behoorlijke punten op de unief, en nu stopt ze midden in de examens omdat ze problemen heeft met haar vriend. En om dan zomaar eventjes naar New York te komen... Maar goed, wat ben ik hier nu eigenlijk commentaar aan het geven? Ik ben zelf zonder boe of ba naar hier getrokken.

Maar het eigenlijke probleem is dat Sofie haar zenuwen en stress steeds op iemand anders moet uitwerken. En die iemand anders, dat ben ik! Ik laat haar maar begaan. Als ze erover wil praten sta ik altijd voor haar klaar, maar op zulke momenten laat ik haar best wat doen.

Zo heb ik me vandaag weer eens wat kunnen verdiepen in men stripreeks, Children of the Dragon. Ik heb vandaag een tekenaar ontmoet in het café die het een erg goed verhaal vond en me wel geïnteresseerd leek om mee te werken aan dit project. Dat zou ik wel tof vinden! Zijn naam is Gael. Het was trouwens een erg sympathieke kerel. Al zou je dat misschien op het eerste gezicht niet gedacht hebben, want hij loopt er bij als een echte metalhead. Lang zwart haar, lange sik, lange zwarte regenjas, ... Je kent dat wel. Maar je ziet, schijn kan bedriegen. Hij is echt een talent hoor! Hij heeft enkele schetsen gemaakt, en wow! Echt knap. Wie weet wordt het echt nog wel wat met Children of the Dragon.

Sam vindt het wel minder leuk dat ik met men gedachten niet echt bij het café zit. Maar ja, dat was sowieso maar een tijdelijke baan. De bedoeling is of was dat ik hier een job in de journalistiek zou vinden. Maar euh... daar is nog niet zoveel van terecht gekomen moet ik zeggen.

22:10 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.