23-06-05

28: The arrival (door Sofie)

Wah! Molly is hier! Ze is net aangekomen met de taxi. Tja, we hebben hier geen auto, want anders waren we haar zelf wel gaan oppikken aan de luchthaven.

Goh, wat was ik zenuwachtig deze morgen. Het doet echt goed haar weer terug te zien en haar eens een goede knuffel te kunnen geven!

Maar het viel me wel meteen op dat ze nogal vreemd doet. Ze is erg stil en op zichzelf. Nu is ze haar spullen aan het uitpakken en dat wou ze absoluut alleen doen. Toch wel wat vreemd hoor... Want wie Molly en mij kent weet dat wij normaal twee zotte vlaaien zijn! Ik zal er straks met haar eens over proberen praten. Als we rustig in een hoekje in het café zitten en met een drankje erbij gaat het waarschijnlijk wel wat beter. Het is natuurlijk allemaal erg snel gegaan voor haar. Nog geen week geleden was ze nog volop met haar examens bezig in België. Nu zit ze hier in New York zonder diploma en zonder werk. Daar moeten we wel zo spoedig mogelijk iets aan doen, want voorlopig heeft Molly enkel een toeristenvisum om in de VS te zijn. Maar ja, dat regelen we later wel. Ik denk dat het beter en belangrijker is eerst haar gemoedstoestand terug op een normaal peil te brengen.

Nu ook Molly hier is begin ik me toch wel weer wat zorgen te maken over men stage in Hongarije. Alles en iedereen die ik graag zie is nu hier, en binnen twee maanden moet ik dat allemaal achterlaten... Zucht. Het zal niet makkelijk worden.

16:37 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.