25-06-05

29: Tensions (door Sam)

Gisteren was het eindelijk nog eens een wat drukkere dag in het café. Het mag nu toch wel stilaan beginnen lopen met de zaak, want alles blijft gaan zoals nu zullen we het niet lang volhouden denk ik. Voorlopig krijgen we echt te weinig volk over de vloer. Maar gelukkig ging het gisteren dus weer even wat beter.

Er heerst hier trouwens een vrij gespannen sfeer in huis nu Molly hier is. Blijkbaar zit Molly erg diep in de problemen, en kan ze zelfs Sofie niet helemaal in vertrouwen nemen. Toch wel vreemd hoor, want in België waren die twee echte hartsvriendinnen. Ik denk dat Sofie het erg moeilijk heeft met het afstandelijke gedrag van Molly. Het gevolg is dat Sofie haar problemen dan weer gaat afreageren op Neil, zodat die er ook niet echt vrolijk bij loopt... Wat een situatie toch maar. Het is voor mij ook niet makkelijk om in al die zaken tussen te komen. Ik houd de kerk liever in het midden.

Gelukkig krijg ik behoorlijk wat steun van MJ. Gisteren was ze ook hier in het café. Natuurlijk konden we nu niet echt zo goed praten doordat ik moest werken, maar ik vond het gewoon al geweldig haar in de buurt te hebben. Ik denk dat wat ik voor Mary Jane voel nooit voor Molly gevoeld heb. Ik zou toch de stap eens moeten durven zetten en MJ vertellen wat ik voor haar voel. Maar ik ben bang dat als ze me afwijst ik ook haar vriendschap kwijt ben... Wat kan het leven toch complex zijn.

22:38 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.