26-06-05

30: Collateral damage (door Neil)

Jongens, jongens, jongens! Het zit me echt niet mee. Het is te zeggen, het zit Sofie niet mee.

Sam kwam me deze morgen vertellen dat Molly een heel lang gesprek heeft gehad met Mary Jane. Nu moet je weten dat Molly tegen niemand anders schijnt te willen praten over haar problemen. Zelfs niet tegen haar beste vriendin, Sofie. En nu dus blijkbaar wel tegen MJ. Daar komt dan nog bij dat ik zo stom was dat ook tegen Sofie te vertellen. Ik kan je verzekeren dat haar reactie niet min was. Zoals te verwachten kreeg ik de hele lading over me heen. Maar goed, dat is Sofie haar manier om alles te verwerken. Ik heb haar dus maar een tijdje laten doen. Maar makkelijk is dat niet hoor.

Ik vind het gedrag van Molly trouwens ook erg vreemd en vervelend. Het gedrag en de reactie van Sofie daarop is dus wel te begrijpen vind ik. Als dat spelletje hier nog lang gaat duren ga ik toch eens een hartig woordje met Molly praten denk ik. Het is toch waar, we begonnen hier net ons leven weer helemaal op te bouwen, en dan komt mevrouw plots naar hier met een hele vage uitleg om ons leven overhoop te halen. Daar krijg ik het serieus van op mijn systeem.

Het strafste van heel de zaak is dan nog dat we nu nog helemaal niet weten waarom Molly zo doet. Mary Jane heeft haar blijkbaar beloofd tegen niemand iets te zeggen, en ze houdt blijkbaar haar woord. Zelfs tegen Sam! En die twee schieten volgens mij toch wel goed met elkaar op.

Pfff. Weet je wat? Ik ga nog wat verder schrijven aan Children of the Dragon. Gaël zou morgenavond langskomen met nieuwe schetsen.

22:35 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.