27-06-05

31: Words (door Sofie)

Eindelijk! Eindelijk heb ik eens goed met Molly kunnen praten. Dat doet me cht plezier, want ik vond het verschrikkelijk om door haar op een afstand gehouden te worden. Nu blijkt eigenlijk dat er helemaal geen 'extra' probleem is. Ze zit gewoon erg in de put door het feit dat Kristof haar bedrogen heeft. En het is niet de eerste keer dat ze zoiets meemaakte... Nu denkt ze dat het allemaal haar schuld is. Dat zij iets verkeerd doet waardoor ze jongens afstoot. Dat is natuurlijk allemaal onzin. Ze heeft gewoon pech dat ze de ware nog niet is tegengekomen.

Hoewel ik erg blij ben dat ze nu tegen me praat, begrijp ik nog altijd niet waarom ze eerst niks tegen me wou zeggen. Tenslotte was ze toch naar New York gevlucht om bij mij te zijn. Maar goed, nu ze terug praat, zal ze dat één dezer dagen ook wel vertellen. Maar het stoort me wel dat ze er tegen Mary Jane wel al over gepraat heeft. Ik geef het niet graag toe, maar ik denk dat ik een beetje jaloers begin te worden op Mary Jane. Gelukkig zit ze achter Sam aan, en niet achter Neil. Ze zou maar eens moeten proberen! Dan krab ik haar ogen uit!

Het feit dat ik de voorbije dagen nogal 'gespannen' was, en dat op iedereen uitwerkte, heeft wel een positief gevolg gehad. Deze morgen op het werk kwam Martin weer bij me staan bij het koffieapparaat. Hij begon weer een heel verhaal te vertellen en vroeg me zelfs of ik mee iets ging drinken met hem. Tip één. Probeer nooit een gespannen Sofie te verleiden. Ik heb hem vlakaf gezegd dat hij een 'vies ventje' is en dat ik wil dat hij uit mijn buurt blijft! Blijkbaar had hij dat niet verwacht. Op zijn sokken is hij afgedropen. Ha! Net goed! Ik hoop dat hij het nu definitief begrepen heeft!

21:40 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.