29-06-05

33: The invitation (door Neil)

Schitterend nieuws! Ik ben samen met Gaël uitgenodigd voor een gesprek bij Mirage Comics. We mogen er komen praten over Children of the Dragon. Wanneer het project goed bevonden wordt, mogen we een vierdelige miniserie maken bij die uitgever. Dit is echt fantastisch! Natuurlijk is Mirage niet te vergelijken met grote comic uitgevers als DC of Marvel, maar toch. Je mag niet vergeten dat Mirage de uitgeverij is waar eind jaren '80 alles begonnen is voor de Ninja Turtles. En dat is toch een enorm wereldsucces geworden. Stel je voor zeg, dat het met Children of the Dragon ook die weg op gaat!

Maar goed, zo ver zijn we natuurlijk nog niet. Eerst moeten we dat gesprek nog tot een goed einde zien te brengen. Al heb ik er wel een goed oog in. Uitgeverijen vragen niet zomaar iedereen die een portfolio heeft ingezonden om langs te komen.

Sofie is ook erg blij voor me. Ze heeft het me eigenlijk altijd al gezegd dat ik het zou kunnen maken als schrijver. En ja hoor, ze heeft maar weer eens gelijk gekregen.

Voor wie dit alles minder leuk wordt, is Sam. Indien we die miniserie mogen maken voor Mirage zal daar zeer veel werk en tijd inkruipen. Dat betekent dus dat Sam er alleen voor staat in het café. Maar ik bedenk me net dat Molly dan misschien in het café kan komen werken. Zij zoekt toch werk. Dat zou een mooie oplossing zijn voor iedereen.

Goh, wat ben ik zenuwachtig voor morgen! Ik zal vast niet kunnen slapen deze nacht!

21:16 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.