04-07-05

34: Emergency (door Sam)

Het zijn weer hectische dagen geweest!

Ik ben net terug uit België. Donderdag kreeg ik telefoon van het ziekenhuis. Mijn moeder was er opgenomen met hartproblemen. Natuurlijk ben ik meteen het eerste vliegtuig richting België opgesprongen. Hoewel ik vooraf thuis steeds zei dat New York helemaal niet zo ver is en dat de wereld ondertussen een global village is geworden, kan ik je verzekeren dat wanneer je snel thuis wil zijn het toch behoorlijk lang vliegen is. Gelukkig waren er geen vertragingen. Eens in het ziekenhuis aangekomen bleek alles nog redelijk goed mee te vallen. Mijn moeder had een lichte hartaanval gehad, maar ondertussen is ze aan de beterhand. Als ze zich in de toekomst wat rustig houdt is er normaal niet echt een probleem. Een pak van men hart! Eergisteren mocht ze al terug naar huis. En nu ben ik hier weer aangekomen. Ik wou ondanks alles toch zo snel mogelijk terugkeren, want ik moet ook aan mijn zaak denken.

Neil kon niet inspringen, want die heeft het erg druk met zijn nieuwe job. Hij mag voor Mirage Comics een miniserie van vier delen maken. Daar heeft hij zijn handen mee vol. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat er zoveel werk was aan een strip.

Gelukkig is Molly hier. Zij werkt nu mee in het café. Ook Sofie was erg behulpzaam. Zij heeft vrijdag en vandaag een halve dag vrij genomen om te komen helpen in de zaak. Ja, eigenlijk vormen we hier met zen allen wel een geweldig team.

Maar goed, nu ben ik toch blij dat deze dagen voorbij zijn, want het waren behoorlijk gespannen momenten. Nu pas begint alles tot me door te dringen en krijg ik de weerbots. Ik zal vandaag maar eens vroeg gaan slapen, zodat ik morgen terug met volle moed kan beginnen werken.

19:11 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.