06-07-05

36: Boys will be boys (door Neil)

Hé hé, men avondje doorzakken van gisteren heeft me veel deugd gedaan. Na een week binnen opgesloten te hebben gezeten met men schrijfwerk, was het de hoogste tijd om de bloemetjes eens buiten te zetten.

Sam kon dat ook wel gebruiken, want hij is toch nog serieus onder de indruk van dat voorval met zijn moeder. Hij wil het niet zeggen, maar je ziet het gewoon aan hem.

Zowel Sam als ik waren dus wel in de stemming om ons eens goed te laten gaan. Daar komt dan nog bij dat Tom gisteren langsgekomen was. Het gezelschap was dus ideaal. Ik had ook nog Gaël meegevraagd, maar dat is niet echt een drinker. Die had geen zin om nuchter naar ons zat gebrabbel te komen luisteren. Dat kan ik hem niet echt kwalijk nemen natuurlijk.

Over kwalijk nemen gesproken... Sofie kon er niet zo mee lachen dat ik gisteren zat was. Zij was nietsvermoedend met Molly naar de film vertrokken. Toen ze terug thuis kwamen, waren wij met zen drieën al in vergevorderde staat van dronkenschap. Molly kon er wel mee lachen, maar Sofie is een beetje allergisch voor zat gedrag. Meerbepaald voor mijn zat gedrag... Maar goed, ze mag daar van zeggen wat ze wil, ik vind daar niets mis mee om af en toe eens met mijn kameraden flink door te zakken. Per slot van rekening had ik deze week al erg hard gewerkt. En dan heeft een mens al eens een verzetje nodig.

Vandaag heb ik daar natuurlijk wel de gevolgen van gedragen. Ik niet alleen trouwens, want Sam liep er vandaag ook maar erg belabberd bij en van Tom kreeg ik een sms'je dat hij te laat was gekomen op zijn werk. Nu ja, morgen vliegen we er met zijn allen weer stevig in! In ons werk welteverstaan.

21:38 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.