09-07-05

38: Carpooling (door Sofie)

Het bevalt me de laatste tijd steeds meer en meer op men werk. Sinds ik Martin duidelijk heb gemaakt dat hij me met rust moet laten voel ik me meer op men gemak.

Sinds gisteren rijd ik 's morgens en 's avonds ook mee met Tom. Die werkt hier toch in de buurt. Hoewel we er eigenlijk langer over doen met de wagen dan met de metro is het toch een iets aangenamere manier van reizen. De metro's zitten hier steeds overvol en ik zit daar dan ook maar te zitten. Terwijl ik bij Tom in de wagen steeds een cd'tje kan beluisteren of een praatje slaan. Neil vindt dat trouwens uitstekend, want die heeft het niet meer zo begrepen op metro's sinds de aanslagen in Londen eergisteren.

In het begin had ik eigenlijk niet zo'n contact met Tom. Als die in het café komt gaat het met Neil en Sam toch steeds maar weer over sport of politiek. Dan maak ik me meestal snel uit de voeten, want dat interesseert me niet bepaald. Maar nu ik zo wat meer met hem gepraat heb blijkt het best een aangename jongen te zijn. Morgenmiddag gaan we trouwens samen lunchen.

19:02 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.