15-07-05

40: Teamwork (door Sam)

Soms kan het echt moeilijk zijn met iedereen op te schieten in het leven. Ik ben sowieso al nooit echt de sociaalste geweest, en bij conflictsituaties wordt zoiets dan ook nog eens extra in de verf gezet.

Ik heb het een beetje moeilijk met Molly. Ze werkt nu al twee weken samen met mij in het café. Op haar werk heb ik niks aan te merken, want ze is snel, efficiënt, vriendelijk tegen de klanten,... Kortom alles wat ik maar wensen kan. Maar tussen ons persoonlijk klikt het niet echt vrees ik. Het is niet zo dat ze onvriendelijk tegen me is ofzo. Ik zou haar gedrag eerder omschrijven als 'ontwijkend'. Het lijkt wel elke keer dat ik een gesprek met haar wil aanknopen ze daar zo snel mogelijk tussenuit wil zien te geraken. Ze heeft er trouwens ook een handje van weg om mezelf dom te laten voelen. Dat kan ze met van de snedige antwoordjes die een ondertoon bevatten van heb ik jou daar.

Op zich zijn dit nu niet echt wereldproblemen. Maar als je dag in dag uit met iemand moet samenwerken waarmee je niet zo goed kan opschieten... Aangenaam is anders. Ik vond het veel leuker met Neil achter de bar te staan. Misschien betrap ik me er zelfs stiekem op dat ik hoop dat het niets wordt met zijn comicreeks, zodat hij terug hier kan komen werken. Nee, zo mag ik niet denken!

Nog een geluk dat ik nog steeds goed met Mary Jane kan opschieten. Al kan zij me maar moeilijk helpen met de situatie met Molly. MJ lijkt een nogal close band te hebben met Molly, en het is duidelijk dat ze geen partij wil kiezen.

10:47 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.