25-07-05

42: The kiss (door Sam)

Ik ben een herboren man. Ik heb de hemel gezien. Of op zijn minst toch een stukje ervan!

Gisterenavond was Mary Jane me komen helpen in de bar omdat Molly zich wat grieperig voelde. Het was behoorlijk druk, maar de meeste mensen bleven wel niet zo lang. Dat vond ik helemaal niet erg, want zo kon ik nog eens lekker praten met MJ. Het was al een tijdje geleden dat ik nog eens met haar alleen geweest was. Ik vind het echt superleuk om bij haar te zijn. We kunnen ook perfect samenwerken in de bar. Dat zou nog eens wat zijn. Ik en MJ samen in de bar!

Nadat we het café gesloten hadden gebeurde dan uiteindelijk waar ik al zo lang van gedroomd had. Totaal onverwacht. Mary Jane heeft me een kus gegeven toen ze naar huis ging. En ik heb het hier niet over een beleefd kusje op de kaak beste mensen! Nee nee, een echte kus! Zomaar! Zonder dat zij of ik iets gezegd hadden.

Na die kus was ik totaal overdonderd. Nu nog eigenlijk. Veel hebben we ook niet meer gezegd. Ik hoop dat die kus nu betekent dat we samen zijn, want echt duidelijk is het nog niet voor me. In elk geval zie ik MJ deze avond weer, dus zal alles wel duidelijk worden neem ik aan. De zenuwen gieren alvast door mijn lichaam. Nu hoop ik wel één ding, en dat is dat er deze avond weer geen 'onvoorziene omstandigheden' plaatsvinden die alles verstoren.

Maar stel je voor zeg! Ik samen met Mary Jane! Dat zou wel het bangelijkste moment in mijn leven zijn! Alleen al die kus was helemaal geweldig!

18:52 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.