30-07-05

43: Butterflies (door Sam)

Amai, dit was me nogal eens een week.

Om meteen met de deur in huis te vallen: ik ben samen met MJ! Ja ja, Sam The Man heeft het helemaal voor elkaar! Ik ben helemaal in de wolken. Het is onbeschrijflijk wat een gevoel dit geeft. Ik weet alleen dat ik er geen vijf minuten over kan zwijgen. Blijkbaar werkt dat de anderen hier wel wat op de zenuwen, maar kom. Dat kan ik me op dit moment niet aantrekken. Eigenlijk kan er niet veel me nog raken. Wat maakt het ook allemaal uit? Ik heb de vrouw van men leven gevonden!

Nu ik samen ben met Mary Jane doet ook Molly wat vriendelijker tegen me. Misschien niet zo verwonderlijk, want MJ en Molly schieten erg goed met elkaar op. Volgens Sofie zelfs iets te goed. Die is een beetje jaloers op die goede vriendschap. Ergens heeft ze ook wel gelijk, want uiteindelijk was zij tot voor kort de beste vriendin van Molly. Tja, die Molly toch. Ze is erg veranderd sinds ze naar hier is gekomen. Ik heb het gevoel dat ze met zichzelf in de knoop ligt en niet weet hoe ze dat moet aanpakken.

Maar ja, alles zal uiteindelijk wel loslopen. Als ik zie hoe we hier met z'n allen op zo'n korte tijd een volledig nieuw leven hebben opgebouwd... Echt fantastisch! Misschien hebben we in deze beginfase zelfs iets té veel geluk, en moeten we onze weerbots nog krijgen. Maar eigenlijk kan ik me dat met de beste wil van de wereld niet voorstellen op dit moment. Ik bekijk het leven door een roze bril. Leve het leven en leve MJ!

21:52 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.