01-08-05

45: Coronary problem (door Sofie)

Ik heb een probleem.

Ik ben verliefd op Tom.

Ik voelde me al een hele tijd erg goed in zijn gezelschap. Eerst dacht ik dat het niets meer was dan een gevoel van vriendschap, maar ik voel dat het steeds meer wordt. Er is, gelukkig, nog niets tussen ons gebeurt. Ik ben er zelfs niet eens zeker van of Tom ook iets voor mij voelt.

Normaal zou je je gelukkig en blij moeten voelen wanneer je vlindertjes in je buik hebt. Nu kan ik je verzekeren dat dat bij mij helemaal niet het geval is op dit moment. Ik zit steeds aan Neil te denken. Die arme jongen zit zich steeds uit te sloven voor me, en ik word hier ondertussen verliefd op een ander. Ik ben eigenlijk kwaad op mezelf. Maar het is zo moeilijk om men gevoelens onder controle te houden. Misschien is dit ook wel een teken dat Neil niet de ware voor me is. Als je echt van iemand houdt, kan je dan verliefd worden op een ander?

Men hoofd zit ook vol twijfels. Moet ik het Neil vertellen? Moet ik het Tom vertellen? Moet ik het überhaupt aan iemand vertellen? Ik weet trouwens niet eens wat ik precies wil. Ik hou van Neil. Hij betekend heel veel voor me, maar ergens is er zekere vorm van saaiheid in onze relatie geslopen. De spanning is weg. Bij Tom voel ik die spanning weer helemaal terug.

Maar ja, ik heb nog nooit zo'n lange relatie gehad als met Neil. Misschien is het altijd wel zo dat de spanning na een tijdje afneemt... Misschien moet ik me gewoon over deze verliefdheid overzetten, voor er zaken gebeuren die niet meer hersteld kunnen worden.

Al bij al is het misschien nog niet zo slecht dat ik volgende maand naar het buitenland vertrek. Dan kan ik een rustig alles op een rijtje zetten.

20:09 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.