03-08-05

46: Lost emotions (door Sofie)

Ik zit echt met mezelf in de knoop. Het valt me erg zwaar om me over mijn gevoelens voor Tom te zetten. Misschien wil ik dat ook helemaal niet. Men verliefdheid voor die jongen lijkt eerder sterker en sterker te worden in plaats van af te nemen.

Langs de andere kant neemt ook mijn schuldgevoel tegenover Neil steeds toe. Ik besef dat ik hem helemaal niet kwijt wil. Laat staan dat ik hem zou willen kwetsen. Het is alleen... dat ik een zekere spanning mis.

Als ik dan ook nog eens met Molly zou kunnen praten over men probleem. Maar nee, die is helemaal in zichzelf gekeerd. De enige waar ze nog tegen praat is dat kalf van een MJ. Nu weet ik ook wel dat MJ daar niets aan kan doen, maar het voelt voor mij alsof ze men beste vriendin afneemt.

Uit pure wanhoop heb ik deze morgen alles verteld tegen meneer Sturalsky. Die was erg geschrokken van mijn verhaal. Hij dacht altijd dat Neil en ik zo'n ideaal koppel waren. Nou, dat dacht ik zelf ook. Maar je ziet, de liefde laat zich niet voorspellen. Zucht.Ik heb me wel voorgenomen om 's middags alvast niet meer te geen lunchen met Tom. Al moet ik toegeven dat dat voornemen niet van mezelf komt. Volgens meneer Sturalsky is dat een goede stap. Hij zegt ook dat ik niet meer met hem moet meerijden naar men werk. Maar hoe moet ik dat gaan uitleggen aan zowel Tom als Neil? Nee, daar moet ik nog wat op vinden. Maar voorlopig dus geen lunch meer met Tom.

22:05 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.