04-08-05

47: Confession (door Neil)

Nu moet ik toch eens even vijf minuten gaan zitten. Ik heb net met Sofie gepraat, want die moest me dringend iets kwijt.

Het is een hele schok te vernemen dat je vriendin verliefd is op iemand anders. Ik weet niet goed hoe ik nu moet reageren. Mijn eerste reactie was naar Tom te gaan en hem eens een ferme koek op zijn bakkes te geven. Maar ja, eigenlijk kan hij er ook niet aan doen. Tenminste, dat is wat Sofie me vertelt. Hij zou helemaal geen avances gemaakt hebben. Dat is al iets.

Maar dan zit ik natuurlijk wel nog steeds met het feit dat mijn vriendin zomaar op een ander valt. En dat terwijl ik dacht alles goed ging tussen ons. Tenslotte hebben we nog maar net gevierd dat we twee jaar samen zijn. Of waren. Of toch zijn. Ik weet het nog niet zo goed.

Natuurlijk hou ik erg van haar, maar mijn vertrouwen is behoorlijk gekwetst. Ik heb hier een enorme slag door gekregen. Doordat ze alles redelijk vroeg heeft opgebiecht valt het misschien nog wel te relativeren. Er is uiteindelijk niets gebeurt tussen Tom en haar. Dat is inderdaad wel een troost. En dat ze er zo vlug mee naar mij komt...

Misschien moet ik het allemaal maar even laten bezinken. Er even over nadenken. Voordat ik eventuele beslissingen ga nemen waar ik later spijt van zal hebben.

We zien wel.

22:37 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.