07-08-05

48: Together apart (door Sam)

Vreemd toch hoe mensen in uiterste gevoelens kunnen verkeren. Sinds een week ben ik de gelukkigste man ter wereld. Ik kon het echt niet beter treffen dat met MJ. Ze is absoluut geweldig.

Met Neil daarentegen gaat het dan weer heel wat minder op amoureus gebied. Het was een zware boterham om te verteren toen hij me alles kwam vertellen over zijn problemen met Sofie. Het moeilijkste van al is dan nog hoe daarop te reageren. Wat kan je in zo'n situatie zeggen om iemand moed te geven? Daar komt dan nog eens bij dat ik het liefst van al de kerk in het midden wil zien te houden. Sofie is na al die tijd ook een vrij goede vriendin geworden, en ik zou het jammer vinden moest Neil besluiten met haar te breken.

Al denk ik niet dat hij dat gaat doen. Tenslotte is er niets gebeurd tussen haar en Tom. En ze is ook meteen tegen Neil komen vertellen wat ze voor Tom voelt. Dus eigenlijk kan hij haar ook niet zo veel kwalijk nemen. Maar ik begrijp zeker zijn reactie. Het moet toch een zekere knak geven in je relatie.

Maar ik heb dus wel zo het gevoel dat hij bij Sofie zal blijven. Binnenkort vertrekt zij toch naar het buitenland voor een tijdje, dus hebben ze beide sowieso de tijd om alles eens op een rijtje te zetten. Misschien komt die gevreesde periode apart van elkaar zo toch nog wel goed uit.

21:18 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.