09-08-05

49: Another chance (door Neil)

Ik heb besloten voorlopig bij Sofie te blijven. Het valt me te zwaar om meer dan twee jaar zomaar op te geven voor iets dat niet eens iets was. Natuurlijk zal het niet direct weer allemaal zonneschijn zijn tussen mij en Sofie. Er is wel degelijk een wonde geslagen en zoiets slijt pas na verloop van tijd. Binnen enkele weken vertrekt ze trouwens naar Hongarije. Dan hebben we sowieso een tijdje voor onszelf om ons te bezinnen.

Ik ben eens benieuwd naar mezelf hoe ik zal reageren wanneer ik Tom zie. Hoewel ik hem uiteindelijk niet zoveel kan verwijten zal het me toch vrij zwaar vallen normaal tegen hem te doen. Jammer eigenlijk, want hij was hier een goede vriend geworden. Hoe zal hij trouwens reageren op alles? Sofie ging hem vandaag alles uitleggen waarom ze niet meer met hem mee zal rijden naar het werk en waarom ze niet meer samen kunnen gaan lunchen. Ja, ik ben echt benieuwd om straks alles te horen.

Morgen ga ik terug beginnen werken. Binnenkort ligt het eerste nummer van Children of the Dragon in de winkel, dus moet ik wat vaart zetten achter de volgende delen. Gael begreep het wel dat ik de voorbije dagen niet echt in staat was me te concentreren op comics schrijven.

21:35 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.