17-08-05

50: The clock is ticking (door Sofie)

Ik begin stilaan erg nerveus te worden. Binnen drie weken vertrek ik naar Hongarije voor men stage bij een uitgeverij daar. Eerlijk gezegd begin ik die opdracht een beetje te vervloeken. Tot nu toe heeft ze dan ook nog niets dan ellende voortgebracht. Ten eerste kreeg ik te horen dat ik maar liefst vijf maanden daar zal moeten blijven, en niet slechts drie zoals eerst gedacht. Twee maanden meer, het is toch een heel verschil. Zeker nu Neil en ik de voorbije dagen weer naar elkaar toe zijn gegroeid.

Ja, dat is wel een goede kant aan heel deze zaak. Door men vertrek dat eraan zit te komen zijn we gaan beseffen hoe hard we elkaar wel zullen missen die periode. Onze spanningen zijn blijkbaar voorbij, en daar ben ik niet rouwig om! Het is zalig terug zo goed met elkaar op te schieten. Ja, men gevoelens en kriebels in men buik voor Neil zijn weer helemaal terug.

Al zullen die gevoelens nu wel vijf maanden op hun tanden moeten bijten. Zucht...

Ik zal maar eens verder men papieren in orde gaan brengen. Want dat is nog zoiets. Er is nog bijna niets in orde voor mijn verblijf ginder! De mensen daar zijn blijkbaar niet zo stipt als het op papieren en dergelijke zaken aankomt... Soms word ik er echt helemaal gek van.

19:23 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.