26-08-05

52: The heart of Saturday night (door Sam)

Ons café begint stilaan zijn vast publiek te vinden. Ik durf zelfs voorzichtig te stellen dat het een klein succesje aan het worden is.

Op weekavonden trekken de voetbalwedstrijden die we uitzenden een behoorlijk aantal fans naar het café. Nu de Champions League er weer zit aan te komen zal dat zelfs nog verbteren, want dan kunnen we nog veel meer voetbal aanbieden. Ja, Europees voetbal in combinatie met Belgisch bier: het is en blijft een ijzersterke formule. Ik ben blij dat de New Yorkers er ook stilaan pap van beginnen lusten.

Maar dat is nog niet alles. In het weekend zijn we begonnen met jazzavonden. Er komt op zaterdag steeds een bandje spelen uit de buurt hier. Ze zijn voorlopig nog absoluut onbekend, maar zijn erg goed. Althans, dat beweert Neil. Ik ken niks van die muziek en vind ze nu ook niet bepaald geweldig. Maar kom, het doet het café vollopen, en we trekken er ook volk mee aan dat iets meer wil en kan uitgeven op een avondje uit. Dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk. Het was trouwens Neil's idee om zulke avonden te organiseren. Een goeie zet dus.

Het is leuk dat Neil de laatste tijd weer wat meer tijd kan vrijmaken voor het café. De teksten en scenario's voor zijn comic miniserie zijn klaar. Dus kan hij zich weer bezig houden met de reden waarvoor we naar New York gekomen zijn: the Antwerp Pub. Het zal hem ook wel goed doen iets om handen te hebben nu Sofie bijna vetrekt naar het buitenland. Dat moet serieus lastig zijn. Ik kan het me niet voorstellen Mary Jane zo lang te moeten missen.

20:03 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.