01-09-05

53: Comic book guy (door Neil)

Druk, druk en nog eens druk! Zo kan je deze dagen wel omschrijven. Volgende week verschijnt dan eindelijk men eerste echte comic. Ik ben er echt trots op. Hoewel het nummer uiteraard al lang klaar is, heb ik men handen toch meer dan vol met de serie. Deze week moet ik namelijk alle, en ik herhaal alle stripwinkels van New York afschuimen om Children of the Dragon te promoten. In Antwerpen zouden dat dan zo'n vijftal winkels zijn. Niet meer dan een dagje werk dus. Hier in New York alleen al zijn er maar liefst 37! Tel daar dan nog eens het helse verkeer in de stad hier bij en je beseft dat ik deze week niet veel thuis ben geweest.

Maar er is nog meer! Het bedrijf waar Sofie werkt heeft het zo geregeld dat de partners van de werknemers een weekje mee mogen naar Boedapest! Omdat ze daar ook wel beseffen dat vijf maanden weg van huis geen pretje zijn, willen ze op die manier zowel de werknemers als het thuisfront een beetje gerust stellen. Ik kijk er enorm naar uit. Op deze manier kan ik me tenminste een beeld vormen van waar men meisje terecht gaat komen. En we kunnen natuurlijk eens lekker profiteren van een heerlijk weekje vakantie samen. Een mooi gebaar van dat bedrijf.

Zaterdagmiddag vertrekken we. In de voormiddag moet ik nog enkele stripwinkels bezoeken en dan moet ik me naar het vliegveld zien te haasten. Ja, aan haast en stress is er echt geen gebrek de laatste tijd. Ook in het café is het de laatste tijd behoorlijk druk, dus help ik daar 's avonds ook nog vaak mee.

Maar eigenlijk bevalt dat zware werken me wel. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik iets aan het bereiken ben met men leven. Gedaan met eindeloos aanmodderen!

20:19 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.