15-09-05

55: New evolutions (door Sam)

Ondanks het feit dat de laatste dagen erg succesvol waren voor ons café voel ik me toch niet zo gelukkig. Voor het eerst sinds ik samen ben met Mary Jane zit het een beetje scheef tussen ons.

De reden? De oorzaak? Wel, ik zou het eigenlijk echt niet weten. Het is gewoon dat ze me sinds Neil terug is een beetje negeert. In elk geval, zo komt het bij toch over. Soms denk ik bij mezelf dat het maar verbeelding is. Ja ja, zelfhulpgroep Sam in volle actie... Maar op die momenten besef ik dan ook meteen dat ik mezelf niets moet wijsmaken. Er klopt echt iets niet. Maar wat? Zou het wat met Neil te maken hebben? Dat kan ik toch moeilijk geloven. OK, MJ en Neil kunnen goed met elkaar opschieten. Maar ik kan ook goed opschieten met Sofie. Dus daar is toch niks aan?

Misschien komt het omdat ik vaak de hele dag alleen ben met Molly hier in de bar. Maar goed, het is niet mijn schuld dat zij zowat het enige trouwe personeelslid is dat ik heb. Tenslotte kan ik niet zo vaak op Neil rekenen voor het café, omdat nu zijn werk heeft met zijn stripreeks.

Normaal is het vanavond iets rustiger in de bar. Geen Champions League op tv weet je wel. Neil is ook thuis, en die zit toch maar alleen nu Sofie in Boedapest zit. Ik ga hem dus in de bar uitnodigen om eens een goed glas te drinken. Dan kan ik hem meteen eens vragen wat hij denkt van de situatie met MJ.

18:30 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.