22-09-05

58: Position vacant (door Neil)

Toch een hele geruststelling nu we weten dat Molly goed en wel terecht is in Boedapest. Hoe en waarom ze naar ginder is getrokken blijft voorlopig echter een raadsel.

Het is misschien ook wel hard om te zeggen, maar we hebben hier nu ook wel andere zorgen aan ons hoofd! Molly heeft ons aardig in de problemen gebracht met haar vertrek. Momenteel ben ik volop op zoek naar iemand die haar kan vervangen. Wonderwel is dat eigenlijk niet zo eenvoudig in deze grote stad. Er hebben zich wel enkele mensen aangediend, maar... euh... hoe zal ik het zeggen? Dat waren op zijn zachtst gezegd erg vreemde snuiters. Gelukkig heeft meneer Sturalsky de tijd gevonden om tijdelijk even in te springen tot we iemand gevonden hebben.

Tom, met wie ik ondertussen ook weer goed kan opschieten, ging trouwens een handje helpen om een nieuwe barhulp te vinden. Ja, na die affaire met Sofie had ik het even moeilijk met Tom, ook al had die jongen zelf eigenlijk niet veel verkeerd gedaan. Maar ondertussen heeft hij zelf een nieuwe vriendin, Joyce, en daarmee is meteen alles opgeklaard. Dat is geen slechte zaak, want vrienden kan je nooit te weinig hebben nietwaar.

22:02 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.