06-12-05

2 (vol.2): Toekomstplannen (door Sam)

De laatste tijd breek ik voortdurend men hoofd over het café. Het kan zo niet verder, dat is duidelijk. We moeten een nieuwe aanpak vinden. Een gewone 'bruine kroeg' valt hier duidelijk niet in de smaak. In het begin hadden we nog wel wat succes met sport op tv, maar dat is ook wel wat verminderd. Al zijn de Champions League dagen wel nog onze beste.

Nee, er is vooral meer vraag naar eten in de zaak. New Yorkers willen altijd en overal een hapje kunnen eten. Daarom denk ik dat we beter een soort restaurant maken van de zaak, met dan ook een apart zithoekje voor wie enkel wat wil drinken. Daarvoor zou ik dan vooral karakterbieren importeren. Ja, het Belgisch bier valt wel in de smaak. Dus moeten we daar het aanbod maar op uitbreiden.

Qua verbouwingen in de zaak is het allemaal niet zo'n probleem, maar we hebben wel een kok nodig als we onze plannen uit willen voeren. En daar is momenteel geen geld voor. Daar moeten we dus nog wat op vinden.

Gelukkig helpt MJ me nu met de zaak. Voor haar komt het trouwens ook goed uit, want ze is twee maanden geleden zonder werk gevallen. Het bedrijf waar ze werkte is door een beurscrash overkop gegaan. Ook Tom werkte in dat bedrijf. Die is nu terug naar België getrokken.

Het is hier behoorlijk stil geworden in huis. Meneer Sturalsky die in het ziekenhuis ligt, Sofie die weg is bij Neil, Molly die weg is... Er is hier veel veranderd op een jaar tijd! Maar het heeft geen zin om achterom te kijken. We moeten vooruit!

19:08 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.