07-12-05

3 (vol.2): Molly (door Sofie)

Het is weer zover! Ik heb net weer een telefoontje gehad van Molly. Ik haat het! Ik ben het echt beu!

Tot een half jaartje geleden zou ik erg blij zijn geweest met zo'n telefoontje. Maar nu niet meer. Er is veel te veel gebeurt.

Het begon eigenlijk al toen ze plots naar New York kwam. Ze deed toen erg vreemd en wou met niemand praten. Onze vriendschap was dus eigenlijk erg aan het verwateren in die periode. Toen ik naar Boedapest vertrok voor men werk, stond ze daar ook plots. Alweer totaal onverwacht. En toen kwam het er plots uit.

Haar relatie in België was niet stukgelopen door de schuld van haar vriend. Ze had het zelf uitgemaakt. Ze kon niet meer verder met die jongen. Ze kon niet meer verder met jongens in het algemeen. Ze was verliefd op mij!

Ik kan je verzekeren dat wanneer je na zoveel jaar plots hoort dat je beste vriendin lesbisch is en verliefd op je is, je behoorlijk schrikt! En hoe moet je in godsnaam omgaan met zo'n situatie? Hoe kon ik haar duidelijk maken dat ik haar gevoelens niet deelde? En hoe kan je in zo'n geval nog gewoon vriendinnen blijven?

Ik heb er lang met Molly over gepraat, maar ze wil het maar niet vatten. Erger zelfs, ze is helemaal niet meer voor rede vatbaar. Ze stalkt me nu al enkele maanden!

Gelukkig heb ik in Hongarije Zoltan leren kennen. Hij heeft me in die moeilijke periode opgevangen. Ja, hij is echt een grote steun voor me. Een echte vriend. Het is pas een tijdje later dat ik ook verliefd op hem geworden ben. Ik ben echt supergelukkig met hem! Al voel ik me wel nog vaak schuldig over Neil. Ik hoop dat we ooit nog vrienden kunnen worden...

22:37 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.