11-12-05

4 (vol.2): Een nieuw leven (door Sofie)

Ik heb een groot probleem. Een heel groot probleem.

Gisterenmiddag ben ik naar de gynaecoloog geweest. Nu weet ik dus waarom ik al een hele tijd last had van ochtendmisselijkheid.

Ik ben zwanger!

Geloof me, normaal zou ik daar dolgelukkig mee zijn. Ergens ben ik dat ook wel. Stel je voor! Ik word moeder. Daar droom ik al zolang van!

Maar er is dus een probleem.

Ik heb alles eens uitgeteld, en men kindje kan onmogelijk van Zoltan zijn... Dat betekent dus dat het kindje nog van Neil is. Wat nu hé? Ik kan toch onmogelijk tegen Neil gaan doen alsof het kind niet van hem is? En hoe moet ik dit aan Zoltan uitleggen? Ik weet echt niet hoe ik deze situatie ga aanpakken. Ik heb er de hele nacht van wakker gelegen. Volgens mij moet ik er eens met Neil over praten. Maar dat is zo moeilijk. Toen ik hem de laatste keer zag, in het ziekenhuis bij meneer Sturalsky, kregen we allebei geen woord over onze lippen tegen elkaar. We hebben het allebei nog moeilijk met onze breuk. En nu dit nog. Maar ik moet het hem vertellen. Denk ik toch. Ik begin alweer te twijfelen. Wat moet ik toch doen? Zou ik er misschien toch beter eerst eens met Zoltan over praten? Meestal kan ik erg goed met hem praten. Ik zal er eerst nog eens een nachtje over slapen.

20:36 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.