15-12-05

5 (vol.2): Afscheid (door Neil)

Wat een trieste dag vandaag.

Toen ik vandaag op de ziekenhuiskamer van meneer Sturalsky kwam, was zijn bed leeg. Ik vroeg me al af wat er aan de hand was. Toen kwam de verpleegster net binnen. Ze vroeg me even te gaan zitten. Op dat moment wist ik eigenlijk al hoe laat het was. Al leek het of mijn brein met alle mogelijke middelen protesteerde tegen wat ik ging te horen krijgen.

Meneer Sturalsky was deze ochtend overleden. Een zoveelste hartaanval. Niet eens zo'n grote. Wel degene die de druppel heeft doen overlopen.

Ik zal hem missen.

Het was een hele schok. Normaal moest ik deze namiddag nog gaan solliciteren. Maar na het overlijden van Sturalsky kon ik men gedachten daar echt niet op concentreren. Ik ben dan maar wat langs de Hudson gaan wandelen. Dat doe ik de laatste tijd vaak als ik me niet zo goed voel. Het helpt me om na te denken en alles op een rijtje te zetten.

Nu zit ik een beetje in spanning, want ik heb net een telefoontje gekregen van Sofie. Ze komt deze avond nog even langs want ze moest me dringend spreken. Ik vraag me af wat dat gaat geven...

20:58 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.