14-01-06

8 (vol.2): Problemen (door Sofie)

Na weken vol spanning en opgekropte gevoelens heb ik eindelijk eens met Zoltan gepraat. Ik heb hem meteen alles verteld. Dat ik zwanger ben, maar van Neil. Dat ik niet weet wat ik nu moet doen. OK, ik heb hem niet verteld dat ik nog wel gevoelens heb voor Neil.

Ik wist niet hoe Zoltan zou reageren. Meestal is hij erg rustig en begrijpend.

Deze keer niet. Hij heeft me uitgemaakt voor hoer, voor al het vuil van de straat. Ik heb geprobeerd hem uit te leggen dat ik hem niet bedrogen heb, dat ik al zwanger was van voor ik met hem was. Maar daar wou hij niets van weten.

Hij zei dat ik maar moest kiezen. Ofwel voor hem, ofwel voor men kindje.

Kan je dat nu geloven? Dat iemand je zoiets zegt? Dat je voor zo'n keuze wordt gesteld?

Zoltan is toen kwaad naar buiten gelopen. Ik vreesde dat hij ruzie ging maken met Neil, dus die heb ik snel opgebeld om te zeggen dat hij beter niet thuis kan zijn...

Nu ben ik mijn koffers hier aan het pakken. Want een ding is wel duidelijk. Ik blijf geen dag langer bij dat stukje Hongaar van een Zoltan. Ik weet nog niet waar ik heen ga. Waarschijnlijk enkele dagen op hotel, en daarna zien we wel. Neil zei aan de telefoon wel dat ik mocht langskomen, maar dat wil ik nu even niet. Ik denk dat het best is dat ik even alleen ben.

12:35 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.