22-01-06

9 (vol.2): Thuis (door Neil)

Het heeft me bloed, zweet en tranen gekost, maar Sofie is eindelijk weer thuis. Ze zat al meer dan een week op hotel nadat ze bij Zoltan was weggegaan. Dat was me toch wel een beetje te veel van het goede.

Ondanks alles wat er gebeurt is hou ik nog erg veel van haar. En ze wordt de moeder van men kind! Dan kan ik haar toch niet zomaar aan haar lot overlaten. Nee, ik ben de hele week elke dag met haar gaan praten. Eerst wou ze niet meekomen. Ze had tijd voor zichzelf nodig zei ze. Ik denk dat ze eerder een beetje bang was dat ze moest toegeven dat ze zwaar in de fout was gegaan met deze hele historie. Maar ik ken haar. Ik weet hou ik ze moet aanpakken. En dat is me nu eindelijk gelukt. Ze is terug.

Dat wil echter niet zeggen dat de hele situatie met Zoltan nu achter de rug is. Want dat is me een rare kerel hoor! Sam heeft het aan den lijve ondervonden vorige week.

Nadat Sofie daar weggegaan was had ze me verwittigd dat ik best buiten ging, want ze vreesde dat zoltan mij ging komen opzoeken. Ik was dus rustig even gaan wandelen. En ja hoor, Zoltan stond bij ons in het café. Omdat ik er niet was, heeft hij zijn woede dan maar afgereageerd op Sam. Gelukkig was Jeff, onze kok, ook net aanwezig, want die Zoltan is een sterke en geweldadige kerel. Met veel moeite hebben Sam en Jeff hem kunnen buitengooien. Maar ik vrees dat we hier het laatste nog niet van gezien hebben...

16:55 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-01-06

8 (vol.2): Problemen (door Sofie)

Na weken vol spanning en opgekropte gevoelens heb ik eindelijk eens met Zoltan gepraat. Ik heb hem meteen alles verteld. Dat ik zwanger ben, maar van Neil. Dat ik niet weet wat ik nu moet doen. OK, ik heb hem niet verteld dat ik nog wel gevoelens heb voor Neil.

Ik wist niet hoe Zoltan zou reageren. Meestal is hij erg rustig en begrijpend.

Deze keer niet. Hij heeft me uitgemaakt voor hoer, voor al het vuil van de straat. Ik heb geprobeerd hem uit te leggen dat ik hem niet bedrogen heb, dat ik al zwanger was van voor ik met hem was. Maar daar wou hij niets van weten.

Hij zei dat ik maar moest kiezen. Ofwel voor hem, ofwel voor men kindje.

Kan je dat nu geloven? Dat iemand je zoiets zegt? Dat je voor zo'n keuze wordt gesteld?

Zoltan is toen kwaad naar buiten gelopen. Ik vreesde dat hij ruzie ging maken met Neil, dus die heb ik snel opgebeld om te zeggen dat hij beter niet thuis kan zijn...

Nu ben ik mijn koffers hier aan het pakken. Want een ding is wel duidelijk. Ik blijf geen dag langer bij dat stukje Hongaar van een Zoltan. Ik weet nog niet waar ik heen ga. Waarschijnlijk enkele dagen op hotel, en daarna zien we wel. Neil zei aan de telefoon wel dat ik mocht langskomen, maar dat wil ik nu even niet. Ik denk dat het best is dat ik even alleen ben.

12:35 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-01-06

7 (vol.2): Jeff Returns (door Sam)

Yes yes yes, we zijn vertrokken! Eindelijk. Eerst waren er de feestdagen. Dat kan ik iedereen aanbevelen om hier eens mee te maken in New York. Het aftellen naar twaalf uur op Times Square is echt wel een uniek moment!

Maar we hebben hier ook nog wel wat anders gedaan dan gefeest hoor. Ik had al eerder verteld over men plannen om het café wat te veranderen. Wel, dat is allemaal gebeurd nu! Vanaf heden kan iedereen die dat wil een lekker hapje eten bij ons. Ja ja, ik heb een kok gevonden. Niemand minder dan Jeff. Dat is de kok die ik nog heb gered toen zijn keuken in brand vloog! (zie deel 32). Jeff is een schitterende kok. Hij heeft me alleen moeten beloven dat hij onze keuken ook niet in brand steekt.

Nee, ik zie het weer helemaal goedkomen met de zaak. Een nieuw jaar, een nieuwe start!

20:55 Gepost door Neil | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |