06-06-07

Droog, droger, droogst

Echt, ik heb geen idee wat vrouwen denken. Ik snap het gewoon niet. Ik vrees dat ik 'de signalen' niet opvang ofzo... Alles wat ze doen is zo... subtiel.
Mannen zijn niet subtiel. Mannen zijn duidelijk. Vrouwen weten onmiddellijk wat mannen willen. Zelfs mannen weten wat mannen willen. Mannen willen vrouwen. Klaar. Duidelijk.
Hoe we die vrouwen kunnen krijgen, dat is een ander paar mouwen. Daar zijn we al iets minder zeker van.
Daarom zie je mannen in de auto naar vrouwen claxonneren. Of bouwvakkers fluiten naar voorbijgangsters. Dat zijn de beste ideeën die mannen tot nu toe gehad hebben.
Maar toch slagen we erin vrouwen te krijgen.

Ik had het erover met Burd, toen we samen in de wasserij stonden te wachten. Burd kreeg het al flink op zijn zenuwen van het wachten. Maar daar kan ik dan weer niet tegen. Laat de wasmachine altijd haar programma afwerken. Altijd! Dat is een regel.
Volgens Burd moet je opletten dat de was niet té droog wordt. "Hoe kan je je was nu té droog laten worden" vroeg ik hem. Droog is droog. Je kan toch niet droger dan droog zijn? Droog is net iets als dood. Je kan toch ook niet doder zijn? Laat staan het doodst?

De andere mensen in de wasserij begonnen ons intussen vreemd te bekijken door onze ietwat bijzondere discussie. Gelukkig was de machine snel klaar, en konden we weer naar ons flatje gaan.

13:34 Gepost door Neil in APINY | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.